Evenementen

Wij zorgen voor een veilig verloop van zowel zakelijke evenementen (bv. Beurzen, VIP- en bedrijfsfeesten, …) als publieksevenementen (bv. Festivals, fuiven, opnames, …) en dit door niet enkel de juiste mensen op de juiste plaats te zetten maar ook door kwaliteit en de voordeligste oplossing te bieden.

PAS-rug - Pukkelpop1                             PAS kostumen

P.A.S. is een professionele bewakingsonderneming gespecialiseerd op verschillende evenementen. De werkzaamheden alsmede het specifieke soort publiek waarmee een bewakingsagent op evenementen te maken krijgt is gelieerd aan de diverse evenementen.

Door deze diversiteit van bezoekers wordt de bewakingsagent verwacht dat hij kennis heeft van uiteenlopende zaken waarmee hij geconfronteerd kan worden. Deze kwaliteit kunt u bij ons terugvinden.

Bewakingsagenten van P.A.S. zijn opgeleide mensen die veelal jarenlang ervaring hebben op gebied van crowd controle en conflicthantering. Zij werken steeds discreet en met respect voor de bezoeker en stralen rust en vriendelijkheid uit.

Onze agenten zijn steeds alert om in te grijpen en/of bij te sturen waar nodig en zullen u als klant steeds met raad en daad bijstaan.

Voor, tijdens als ook na het evenement zal de aangeduide verantwoordelijke van P.A.S. dan ook samen met u evalueren zodat u als klant kan bijsturen waar nodig. Dit om de continuïteit en de eventuele doorgroeimogelijkheden van uw evenement te verzekeren.

Graag helpen wij u bij de opmaak van uw veiligheidsplan, situatieschets en bij de besprekingen met de hulpdiensten. Al tijdens de eerste voorbereiding van uw evenement wordt u geconfronteerd met  de algemene beveiliging. Wij willen u dan ook graag vanaf de start helpen met adviezen in de diverse te nemen maatregelen.

P.A.S. werkt volgens een hiërarchische structuur, waarbij u als klant rechtstreeks in contact staat met onze postoverste.

Waar kunnen bewakingsagenten van P.A.S. een meerwaarde betekenen voor uw evenement?

  • Goederenbewaking (met of zonder hond) tijdens de opbouw/afbraak (podium, elektriciteit, constructies, …)
  • Toegangscontrole
  • Mobiele interventieploegen
  • Doorgangs- & ticketcontrole
  • Vrijhouden van door- en nooduitgangen
  • Onthaal in combinatie met controle VIP & artist-area
  • Toezicht aan podia (on-, front- & backstage)
  • Algemeen (preventief) toezicht & conflicthantering
  • Crowd control

Allemaal taken die naast een grondige theoretische kennis van de wetgeving een zekere sociale vaardigheid en specifieke aanpak vereisen.

De bewakingsagenten die P.A.S. voor dergelijke taken selecteert, zijn daarom dynamisch, beleefd en gedienstig, sociaalvaardig, alert en toch discreet aanwezig om uw artiesten, genodigden/bezoekers en medewerkers vlot en gecontroleerd te begeleiden.

Statische bewaking

Deze bewaking kan gaan van werven, gebouwen, sites, tot kleine of grote bedrijven, toegangspoorten, parkings, goederenbewaking, …enz.

Het succes van een dienstverlenend en/of industrieel bedrijf op lange termijn begint bij een optimale veiligheid. Voor de bewakingsagenten van  P.A.S. is het meer dan enkel controlerondes lopen.

Zij hebben ook technisch inzicht, een goede fysieke toestand, preventief oog voor organisatie en verantwoordelijkheid.

U wilt ongewenste bezoekers en bedreigingen graag buiten houden en uw personeel met een gerust hart naar het werk laten komen om een goede sfeer te bevorderen.

Hondenbewaking is ook een tak van de bewakingssector waar P.A.S. voor bevoegd is.

Voor bewaking van normaal niet voor publiek toegankelijke plaatsen zetten wij graag bewakingsagenten met hond in en dit omdat deze een grotere oppervlakte kunnen controleren.

De hond is ook een extra afschrikmiddel en middel ter ontrading. De bewakingsagenten van P.A.S. die hiervoor in aanmerking komen, hebben een jarenlange ervaring en zijn volledig in orde met de wettelijke bepalingen voor deze gespecialiseerde tak van de bewakingssector.

Vaststelling van materiële feiten / Parkeerbeheer

P.A.S. is ook bevoegd om vaststelling van materiële feiten  -uitschrijven van retributiebonnen – uit te voeren.

Natuurlijk is het nooit leuk om een bon achter je ruitenwisser aan te treffen en soms word je daar wel eens boos om.
Het is echter een noodzakelijk kwaad waar onze mensen goed voor opgeleid zijn.

Wenst u een beroep te doen op onze diensten?

Wij zijn steeds bereid vrijblijvend een offerte op te stellen voor uw evenement. Om dit op een correcte manier te kunnen doen vragen wij u dit formulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Vraag een offerte aan

Share this