Winkelinspecteurs "retail guards"

PAS bewakingsagenten zijn de ideale keuze om uw winkel en uw goederen te bewaken. Wij bieden winkel “retail” bewaking op maat.

Onze PAS bewakingsagenten "retail guards" hebben naast hun basisopleiding ook een bijkomende opleiding winkelinspectie genoten. Zij handelen kalm en adequaat in elke situatie en hebben hierbij steeds oog voor het vlot verloop in de winkel. Ook de winkelbeleving van uw klanten is hierbij van belang.

Winkelbewaking: verschillende profielen

PAS winkelbewaking in uniform houdt in dat de bewakingsagent toezicht houdt op de klanten en de goederen. Het doel is om diefstal ontradend te werken. Een bewakingsagent in uniform is dan ook een efficiënt middel voor diefstalpreventie. Als er zich een incident voordoet wordt er in overleg met de winkeluitbater en/of het winkelpersoneel actie ondernomen. Onze bewakingsagenten zijn steeds behulpzaam en beleefd maar zullen kordaat optreden waar nodig.

Bewakingsagenten van PAS zorgen niet enkel voor een snelle afhandeling van incidenten, zij zullen ook waar nodig adviseren om de winkelbeveiliging te verbeteren.

Een PAS winkelinspecteur in burger spoort actief winkeldieven op en kan/zal uitgangscontroles uitvoeren alsook winkeldieven staande houden en de administratieve afhandeling op zich nemen.

Waarom bewakingsagenten inzetten in uw winkel?

  • Diefstalpreventie:
  • Door preventief op te treden voorkomt de bewakingsagent veelal diefstal en volgt de administratieve afhandeling op (politie, enz.).
  • Uitgangscontrole van gekochte goederen:
  • Nazicht of de goederen die betaald zijn ook overeenstemmen met wat de klant meeneemt.
  • Veiligheid:
  • Uw medewerkers en klanten voelen zich veiliger. Dit heeft steeds een positieve invloed op uw omzet.
Offerte
Winkelcentrum
Shoplifting
Ander shoplifting voorbeeld