Bewaking

Deze bewaking kan gaan van werven, gebouwen, sites, tot kleine of grote bedrijven, toegangspoorten, parkings, goederenbewaking, …enz.

Het succes van een dienstverlenend en/of industrieel bedrijf op lange termijn begint bij een optimale veiligheid. Voor de bewakingsagenten van PAS is het meer dan enkel controlerondes lopen.

Zij hebben ook technisch inzicht, een goede fysieke toestand, preventief oog voor organisatie en verantwoordelijkheid.

Welke opdrachten kunnen zij uitvoeren:

  • Fysieke toegangscontrole
  • Brandpreventie
  • Technische afwijkingen vaststellen

De bewakingsagenten trachten voortdurend het risico op brand, werkongevallen en andere incidenten te voorkomen. U wilt ongewenste bezoekers en bedreigingen graag buiten houden en uw personeel met een gerust hart naar het werk laten komen om een goede sfeer te bevorderen.

Hondenbewaking is ook een tak van de bewakingssector waar PAS voor bevoegd is.

Voor bewaking van normaal niet voor publiek toegankelijke plaatsen zetten wij graag bewakingsagenten met hond in en dit omdat deze een grotere oppervlakte kunnen controleren.

De hond is ook een extra afschrikmiddel en middel ter ontrading. De bewakingsagenten van PAS die hiervoor in aanmerking komen, hebben een jarenlange ervaring en zijn volledig in orde met de wettelijke bepalingen voor deze gespecialiseerde tak van de bewakingssector.

Offerte
Bewakingsagenten van PAS in kostuum